Academies
 
Badmintonacademie
 
Beleid

Met grote fierheid bundelen we alle krachten voor stevige, open en sociale badmintonclubs met badminton en vrienden voor het leven. Zo versterken we de maatschappelijke cohesie, de democratische participatie en ook de fysieke, mentale en sociale gezondheid.

We geven iedereen de kans om een leven lang dicht bij huis te badmintonnen, elk op zijn/haar eigen manier en niveau. 

Onder de noemer 'Kempense Badmintonacademie' bouwen we een actieve badmintonregio, mede onder impuls van de gemeente Kasterlee, Dessel, Retie, Geel, Mol, Balen, Meerhout en Laakdal. Vanuit onze Kempense identiteit versterken we elkaar en creëren samen met experts en sterke partners met passie een nieuwe dimensie voor een attractief en efficiënt jeugdbadminton. 

Twee keer per jaar komt een afvaardiging (voorzitter jeugdbestuur en hoofdtrainer jeugd) van alle betrokken badmintonclubs bij elkaar om de afgelopen periode te evalueren en de komende periode voor te bereiden. De planning op middellange en lange termijn staat geagendeerd. 

De coördinator van het Jeugdsportnet KDR, afdeling Kempense Badmintonacademie, bereidt het overleg voor en maakt het verslag.  

De Kempense Badmintonacademie is een verankerd regionaal netwerk in de Antwerpse Kempen.
Zij is een aanspreekpunt en solide partner om overkoepelende doelstellingen sneller te bereiken. 

De Kempense Badmintonacademie is een sterk samenwerkingsverband van 5 clubs, 8 gemeenten en 4 partners.

Om een kwaliteitsvol beleid te voeren laten we ons adviseren door expert Luc Vandeput.

© 2020, website powered by Twizzit.com